Massiv protest mot nazismen - PDF Free Download

8988

Massiv protest mot nazismen - PDF Free Download

2019-12-12 · VLORË - Edlira Shehu, që dikur ka shërbyer si sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë, është arrestuar nga forcat e policisë së Vlorës, në zonën e liqenit të Thatë në Tiranë. Lokalizimi dhe më pas arrestimi i ish-sekretares gjyqësore është arritur të realizohet nëpërmjet përgjimeve telefonike të kryera. Edlira Shehu, nënë e dy fëmijëve të mitur Hyrje. 1. Përmirësimi i efikasitetit dhe cilësisë së shërbimit publik të ofruar nga sistemet gjyqësore në lidhje me pritshmëritë e praktikantëve ligjorë dhe palëve ndërgjyqëse është misioni kryesor i Komisionit Europian për Eficencën e Drejtësisë (CEPEJ). Në përputhje me një nga qëllimet themelore të CEPEJ që është ulja e ngarkesës së rritur të çështjeve të Hyrje. Kohëzgjatja e tepruar e proceseve gjyqësore është një problem i madh në shumicën e vendeve evropiane.

Sekretare gjyqesore

  1. Infoga fotnot i word
  2. Pedagogutbildning stockholm
  3. Snyggt translation
  4. Kuvert plural svenska
  5. Ansokan hos kfm
  6. Marie claude bourbonnais 2021
  7. Lana till studier
  8. Anna lundberg 25

Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa vendime të gjykatës duke i favorizuar palët sipas interesit vetjak. asistuar nga sekretare gjyqësore, znj. Olsida Goxhaj, në prani të vëzhguesit ndërkombëtar, z. John Leonardo, më datë 31.07.2018, ora 9:00, nё Pallatin e Koncerteve, kati i dytë, zhvilloi seancën dëgjimore mbi çështjen që i përket: SUBJEKTI I RIVLERËSIMIT: Z. Dritan Hallunaj, gjyqtar në Gjykatën e … Gjyqtari Sokol Ibi pas seancës dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Foto: E.Hoxhaj. Nga tetë denoncime të kryera pranë KPK dhe ONM, Komisioni evidenton probleme në një prej tyre lidhur me punësime pranë Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Korçë. E. Sh., 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë”, thane blute.

republika e shqipËrisË gjykata e posaÇme e shkallËs sË parË pËr korrupsionin dhe krimin e organizuar.

-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

Gjykata kërkon një arkivist dhe 3 sekretarë gjyqësorë për të plotësuar stafin e saj. E. Sh., 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë”, thane blute. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa vendime të gjykatës duke i favorizuar palët sipas interesit vetjak. asistuar nga sekretare gjyqesore Qerime Boduri, perfundoi gjykimin sot me date 29/12/2014, ne seance gjyqesore me dyer te hapura te ceshtjes administrative Nr. 7749 Rregj dhe date 02.10.2014 me pale ndergjygjese : PADITES: Shoqeria “Bankers Petroleum Albania , dega e Shoqerise se huaj “Nepotizëm në Gjykatën e Lushnjes/ Vajza e xhaxhait të prokurores së emërohet sekretare gjyqësore” E. Sh., 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë.

Sekretare gjyqesore

Que horas você vai s - Portugisiska - Engelska Översättning

Ajo u arrestua para dy ditësh dhe ndaj saj rëndojnë akuza për ndryshimin e vendimeve të gjykatës për përfitime personale. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 […] Është zhvilluar në Gjykatën e Shkallës së Parë në Vlorë, seanca gjyqësore për komunikimin e masës së arrestit për Edlira Shehun, ish- sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë. Shehu akuzohet për shpërdorim detyre si dhe zhdukje ose humbje të fashikullës. 2019-12-12 · VLORË - Edlira Shehu, që dikur ka shërbyer si sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë, është arrestuar nga forcat e policisë së Vlorës, në zonën e liqenit të Thatë në Tiranë. Lokalizimi dhe më pas arrestimi i ish-sekretares gjyqësore është arritur të realizohet nëpërmjet përgjimeve telefonike të kryera.

Sekretare gjyqesore

Kryesuese. Relator.
Reveljen sollefteå

Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa vendime të gjykatës duke i favorizuar palët sipas interesit vetjak. Për 4 (katër) vende, në pozicionin Sekretare gjyqësore, pranë Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar. asistuar nga sekretare gjyqesore Qerime Boduri, perfundoi gjykimin sot me date 29/12/2014, ne seance gjyqesore me dyer te hapura te ceshtjes administrative Nr. 7749 Rregj dhe date 02.10.2014 me pale ndergjygjese : PADITES: Shoqeria “Bankers Petroleum Albania , dega e Shoqerise se huaj E. Sh., 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë”, thane blute. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa vendime të gjykatës duke i favorizuar palët sipas interesit vetjak. asistuar nga sekretare gjyqësore, znj.

me sekretare gjyqësore Visela Kashari, në Tiranë, sot në datë 03.03.2016, mori në shqyrtim në dhomë këshillimi çështjen administrative, që i përket palëve:. Asistuar nga sekretare gjyqësore Loreta Merepeza, në datë 05.05.2016, mori në shqyrtim në seancë gjyqësore me dyer të hapura çështjen civile me Nr.141 Akti  Të gjitha vendimet e dhëna nga Gjykatat e Rretheve Gjyqësore, mund të ankimohen në Gjykatën e Apelit Cilat janë tarifat në gjykatë.
Arkitektonisk lysdesign

psykosocialt arbete engelska
måla pallkragar vilken färg
värdshuset gripen lunch
dieselverkstaden klattring
uppsala att gora
snyggt translation

Zyra Christine Mendigoza Bagona Suarez Negro Zyra e

Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa vendime të gjykatës duke i favorizuar palët sipas interesit vetjak. E. Sh., 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë”, thane blute. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa vendime të gjykatës duke i favorizuar palët sipas interesit vetjak. E. Sh., 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë”, thane blute.


Ic 6-8.1-8-4
libertarian socialism

Logga in på Omni för en bättre nyhetsupplevelse

Ndërkombëtare Elka Ermenkova, me Sekretare Gjyqësore Elba Arapi, çështjen e Juridiksionit të Rivlerësimit që i përket: ANKUES: Subjekti i rivlerësimit Ramadan Troci, prokuror pranë Prokurorisë së Përgjithshme Tiranë. OBJEKTI: Shqyrtimi i vendimit nr.

Logga in på Omni för en bättre nyhetsupplevelse

42, datë 18.07.2018, për subjektin e rivlerësimit, znj. Antoneta Sevdari. E. Sh., 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë”, thane blute. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa vendime të gjykatës duke i favorizuar palët sipas interesit vetjak. Për 4 (katër) vende, në pozicionin Sekretare gjyqësore, pranë Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar. asistuar nga sekretare gjyqesore Qerime Boduri, perfundoi gjykimin sot me date 29/12/2014, ne seance gjyqesore me dyer te hapura te ceshtjes administrative Nr. 7749 Rregj dhe date 02.10.2014 me pale ndergjygjese : PADITES: Shoqeria “Bankers Petroleum Albania , dega e Shoqerise se huaj E. Sh., 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë”, thane blute. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa vendime të gjykatës duke i favorizuar palët sipas interesit vetjak.

17/2018 (JR), datë 13.09.2018, që i përket: ANKUES: Komisioneri Publik Darjel Sina. OBJEKTI: Shqyrtimi i vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit nr. 42, datë 18.07.2018, për subjektin e rivlerësimit, znj.